Tilbage til forsiden

Forsidebillede

  Forside

  Hvor farlige er de?
  Hvad gør jeg?
  Hvor kan jeg få hjælp?
  Testmetoder
  Hvilken test er bedst?
  Periodisk kontrol
  Svar på ofte stillede spørgsmål

  Peroxiddannende kemikalier
   - Gruppe A
   - Gruppe B
   - Gruppe C
  Kemi
   - Kemiske strukturer
  Faglitteratur

  Om webstedet og links

Om dette websted

Dette websted er udviklet af Beredskabsstyrelsen, Kemisk Beredskab, på baggrund af et websted udviklet af e|novasion for Beredskabsstyrelsen. Kommentarer eller spørgsmål kan sendes til Kemisk Beredskab via e-post:

Tekniske krav
Der benyttes CSS (Cascading Style Sheets) på siderne, hvorfor der kræves en browser svarende til mindst Netscape Navigator 4.x eller Microsoft Internet Explorer 4.x. Der kræves en skærmopløsning på mindst 800 x 600 pixel for at se webstedet i fuld bredde. Hvis man bruger 640 x 480 pixel, kan man komme til at mangle dele af teksten i højre side af skærmen.

Tip ved brug af webstedet
Ønsker man at udskrive skærmbillederne, bør man sætte sidemarginerne så små som mulig , for at undgå afskæring af tekst i højre side af udskriften.
   I Netscape Navigator 4.x (dansk) kan dette ændres i "Sidelayout", der findes under menupunktet "Filer". Her sættes venstre og højre margin til en værdi mindre end 0,5 cm.
   I Microsoft Internet Explorer 4.x (dansk) kan dette ændres i "Sideopsætning", der findes under menupunktet "Filer". Her sættes venstre og højre margin til en værdi mindre end 5 mm.
   Tilsvarende kan det sikres, at alle orange logobjælker udskrives ved at vælge udskrivning af baggrundsfarver og billeder.

Links
Vejledning om håndtering af eksplosionsfarligt affald
Beredskabsstyrelsens hjemmeside
Information om farlige stoffer

Links vedrørende kemikalier i dette websted går til indsatskort ved kemikalieuheld på webstedet www.kemikalieberedskab.dk


Seneste opdatering: 7. december 2010.

Information om peroxiddannende kemikalier - Beredskabsstyrelsen © 2010. Skriv til